Якщо рвемося до Європи, маємо думати, яку дулю в кишені вони тримають — Шишкін

Сьогодні ж ЄС та США потурають створенню сильного ВПК рф та хочуть, щоб українці своєю кров’ю проводили наступальні бої, при цьому нічим нас не забезпечивши.

Українці мають чітко сказати, а хто ми в Євросоюзі.
Українці мають чітко сказати, а хто ми в Євросоюзі.

Про це під час ефіру i-ua.tv заявив Суддя Конституційного Суду у відставці Віктор Шишкін.

«Згадайте з чого починав Черчилль, щоб виграти Другу світову війну. Вони бомбили німецькі промислові об'єкти в Гамбурзі, в Бремені, Рурськоум басейні. Чому у німців танків ставало все менше та менше. Це не лише тому, що їх знищували на полях війни, а тому що німецька промисловість набагато менше випускала танків та літаків. Також у німецьких танкових колон в 1942—1943 році не вистачало танкових колон завдяки атакам англо-американській авіації. Сьогодні ж ЄС та США потурають створенню сильного ВПК рф та хочуть, щоб українці своєю кров’ю проводили наступальні бої, при цьому нічим нас не забезпечивши. Дали 300 тис снарядів замість обіцяного мільйону. Тому, коли ми рвемося до Європи, маємо розуміти з ким ми маємо справу. Зокрема, яку дулю в кишені вони тримають стосовно нас», — каже В. Шишкін.

За його словами, стратегія про вступ України до ЄС має бути прописана не лише на папері.

«Українці мають чітко сказати, а хто ми в Євросоюзі. Ми попелюшка чи рідна сестра. А можливо ми собака в будці, в яку кидають камінням, а вона оберігає затишне європейське містечко, в якому ми не живимо. Ми вже були Попелюшкою згідно з Будапештським меморандумом, який було підписано 5 грудня 1994 року, в супереч позиціям першого українського парламенту. В другий та третій раз помиляються лише ідіоти. А ми вже були дурнями при експрезиденті Кучмі.