Війна це одна зі схем, щоб забрати нашу землю — експерт

Війна це одна зі схем, щоб забрати нашу землю, а українців пустити по світу.

Війна це одна зі схем, щоб забрати нашу землю
Війна це одна зі схем, щоб забрати нашу землю

Про це в інтерв'ю заявив профспілковий боєць за трудові права людини праці, учасника шахтарського профспілково-страйкового руху, що став початком невідворотного кінця СРСР Микола Волинко.

«У владі знаходяться грабіжники. Їм наша земля, як більмо в оці. Вони сплять та бачать, щоб знищити Україну. Тобто розпродати країну. Коли при владі були регіонали з України вивозили чорнозем до Еміратів. А з 1 січня знімається мораторій на продаж землі. Нам розповідають, що в країну зайде іноземний капітал. Однак згадайте, з ким зустрічалися президент Зеленський разом з Єрмаком у США — з мільярдерами, що займаються землею та нерухомістю для того, щоб вони купили нашу землю, а в ОП здали Україну та поїхали жити на острови. Однак поки в них це не виходить. У нас є народ та ЗСУ, які не дають це зробити. Тобто це внутрішній ворог так звані Слуги народу. Однак не українського народу. З іншого боку на своєму шляху все знищує російська орда. Тому народ та Збройні сили України воюють на два фронти», — каже експерт.

На його думку, внутрішній ворог продовжує впроваджувати нові схеми по власному збагаченню пограбуванню країни.

«Вони собі вже готують заміну, які на хвильні народного гніву можуть знову увійти у владу. Нам буде дуже складно. А війна це одна зі схем, щоб забрати нашу землю, а українців пустити по світу. Однак ще раз наголошує у нас є народ та ЗСУ тому ми маємо вистояти та перемогти», — резюмує експерт.