ГУР здійснили рейд на Бєлгородщині

Бійці Головного управління розвідки провели рейдову операцію для ліквідації високопосадовців ЗС рф.

ГУР здійснили рейд на Бєлгородщині
ГУР здійснили рейд на Бєлгородщині

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Згідно з розвідувальними данними управління, вище керівництво збройних сил рф планувало провести перевірку на російських позиціях у Грайворонському район Бєлгородської області через скарги особового складу стосовно умов служби.

Перед приїздом московських «ревізорів» рядові загарбники заметушились ― стали проводити активні інженерні роботи.

Аби завдати ворогу втрат та підірвати його морально-психологічний стан, спецпризначенці ГУР МО України запланували та здійснили спецоперацію.

Під час виконання завдання бійці замінували єдину дорогу, якою пересувались загарбники на вказаний ділянці та влаштували навколо неї засідку.

Також розвідники атакували російський опорний пункт шляхом вогневого нальоту із застосуванням стрілецької зброї та мінометів.

Загальна кількість ліквідованих та поранених окупантів в ході атаки на позиції росіян та підриву на мінах уточнюється.

Головне управління розвідки проводить чисельні операції на території окупованих територій, а також за їх межами у глибокому тилу росії.

Однією із таких операцій, проведених відомством минулого року та частково розкритих публіці, є рейд спецпідрозділу «Тимура» на територію окупованого Криму.

Гарно озброєна група розвідників пересікла Чорне море на катерах і модифікованих гідроциклах та висадилась на узбережжі півострову північніше мису в районі села Сєверне.

В ході операції супровід та координацію групи на морі та під час висадки забезпечували безпілотники з тепловізійною оптикою.