Міноборони має перевіряти контрагентів, які постачають продукцію до ЗСУ — підприємець

Крім того, для перемоги над ворогом, треба створювати моноліт між суспільством та державою.

І. Пєтухов
І. Пєтухов

Про це під час ефіру заявив підприємець Іван Пєтухов.

В Міноборони почали проводити перевірку, щодо неякісного харчування ЗСУ. Тобто про очищення системи. Суспільство, наш волонтерський канал та Міноборони побачили проблему. А закиди з пресслужби Міноборони, лише свідчать про внутрішній супротив системи проти очищення. Може їх влаштовує їжа для хлопців за 3,5 долара в день. Не думаю, що це шалені гроші, які ми не заробимо. Тому Міноборони на 10 рік війни треба побудувати систему управління, щоб хлопці нормально їли та одягалися. Також, щоб ми виробляли зброю. Чомусь тільки зараз ми говоримо про вироблення зброї або про те, щоб кожна домогосподарка паяльником на кухні збирати дрони. Наші люди не проти, але лише після того, як у владі перестануть красти гроші. Для того, щоб ми перемогли наших загарбників потрібне єднання. З одного боку суспільства, з іншого боку влади, як, до речі, не повинна запускати обговорення звільнення з посади головнокомандувача Залужного. Навпаки треба створювати моноліт між суспільством та державою для того, щоб ми перемогли ворога", — каже І. Пєтухов.

За його словами, в Міноборони повинні перевіряти контрагентів. Зокрема, проросійського олігарха Новінського, чия компанія постачає продукти до ЗСУ.

«Чому його фірми збиткові та він годує нашу армію низькоякісними продуктами», — каже І. Пєтухов.

Своєю чергою суддя конституційного суду у відставці В. Шишкін підкреслив, що це завдання СБУ.

«Однак треба поставити додаткове завдання і Міноборони з новим міністром. Переробіть систему управлінських та організаційних відносин. Повинна бути тилова служба, яка має укласти контракти з будь-якою формою бізнесу на поставку харчів. Однак не вони повинні їх відправляти цю продукцію та возити її у військові частини, таким чином маючи розвідувальну інформацію», — підкреслює В. Шишкін