Українці мають запитати у влади, куди поділися гроші на дрони — Шишкін

Однак такі питання журналісти телемарафону не задають під час ефіру.

Віктор Шишкін
Віктор Шишкін

Про це під час ефіру на i-ua.tv заявив Суддя Конституційного Суду у відставці Віктор Шишкін.

«Українці мають запитати у влади, куди поділися гроші на дрони? Чомусь таких запитань не чув не від військових з різних батальйонів, ні з марафону», — каже В. Шишкін.

Також за його словами, всі антикорупційні органи були створені для окозамилювання на підставі створення так званих грантожерських організацій.

«Це стосується Шабуніна та всі інших, які виконують завдання системи зовнішнього управління», — підкреслює Суддя Конституційного Суду у відставці.

За його словами, в Україні треба будувати потужний ВПК.

«Зеленський, нам не потрібні твої щоденні виступи. Краще викличе до себе олігархів, як це зробив Рузвельт в 1942, виступаючи перед Конгресом США. Адже, а Америці тоді не було танкової промисловості. Він наклонив „Форд“, „Дженерал Моторс“ та інші компанії створювати на своїх підприємствах танкову промисловість. У нас війна почалася в 2014 році. Однак жоден з президентів — ні Зеленський, ні Порошенко не будували промисловість. Тож де патріотизм та укрцентризм у сьогоднішньої влади, яка нібито очолює боротьбу українського народу під час повномасштабного вторгнення. Є купа питань до влади. На жаль, наш народ не хоче цього зрозуміти», — резюмує В. Шишкін.