Всім зрозуміла мета введення ринку землі?

В умовах тотальної бідності селянина-власника земельних паїв, відкриття ринку землі призведе до її скупки латифундистами та замаскованими західні інвестори за «бросовими» цінами. Це зрозуміло! А що далі?

Всім зрозуміла мета введення ринку землі?

Як тільки земля опиниться у агрокорпорацій, ціни на неї злетять і селяни вже ніколи викупити свою землю не зможуть і малий фермер не з’явиться. Далі: транснаціональні корпорації перекуплять землю у латифундистів … і роби з нами що хочеш. Це також зрозуміло.

Так от, ця міна була закладена західними «партнерами» ще в далекому 1995 році, коли розпаювання відбувалось за західними методичками.

Українські фахівці про кінцеву технологію цієї глобальної афери кричать вже давно і це: громадянська війна.

ЇЇ контури: протиріччя між національним інтересом усього народу та окремого громадянина — власника земельних паїв, який зараз доведений до відчаю і продасть свій пай «на ура».

Режимам януковича і порошенка завадив продати нашу землю тільки страх перед розправою від свого народу.

Тому, дискурс стосовно долі Української землі повинен стати № 1.

Читайте також


Українці можуть повторити долю курдів, коли є народ, а країни немає — Микола Волинко

2023 рік запам’ятався гучними скандалами. Зокрема блокуванням кордонів з Україною в країнах ЄС, корупцією на всіх рівнях та новими етапом земельної реформи, який стартує 1 січня 2024 року. З чим йдемо у 2024 рік, які висновки маємо зробити та чи візьмуть нас з такою корупцією до ЄС, журналісти запитали у профспілкового бійця за трудові права людини праці, учасника шахтарського профспілково-страйкового руху, що став початком невідворотного кінця СРСР Миколи Волинко.