Спільний символізм долі Гітлера і Путлера

Гітлер вірив у вищі сили, надприродні явища, а ще — у перемогу над світом та у світове панування за підтримки… християнських святинь.

Спільний символізм долі Гітлера і Путлера

Зокрема, був переконаний, що пануватиме світом, якщо зможе заволодіти такими християнськими святинями, як Спис Долі і Святий Грааль. І нині історики в курсі: якщо Спис Долі німцями було викрадено з музею у Відні після захоплення Австрії, то Святий Грааль Гітлер шукав довго і безрезультатно.

Цар росії пішов іншим шляхом: задля поклоніння богу війни він побудував головний храм збройних сил росії, котрий в самій росії назвали воротами до пекла. І вже там він почав збирати «сакральні» для нього речі, серед яких кашкет і костюм Адольфа Гітлера. Судячи з усього, для путіна, як і для Гітлера, символізм має дуже велике значення.

Побудовані ворота до пекла, які він назвав храмом, просто натикані символізмом. Як повідомляло ВВС, у будівлі закладено багато символів: діаметр основи головного купола — 19,45 метра на честь 1945 року; висота дзвіниці 75 метрів, бо храм відкривають у 2020 році до 75-річчя закінчення Другої світової війни; висота малої бані — 14,18 метра, тому що війна тривала 1418 днів і ночей. Саме тому для нього таким сакральним був крейсер «москва», котрий символізував силу, міць і астрал для путіна.

А ще, як повідомив Невзоров, на крейсері зберігалась «Християнська реліквія — частка Хреста Господнього. Це шматочок дерева розміром всього кілька міліметрів. Він знаходився всередині металевого хреста XIX століття, а той, у свою чергу, зберігається у спеціальному ковчезі».Загалом, дуже дивно, що і Гітлер, і путін були переконані, що християнські святині, котрі покликані нести захист добра, стануть захищати діяння диявола.

Однак, як перший, так і другий, вирішили поставити святині добра на служіння злу і дияволу — для вбивств і завоювань, для сіяння зла, пролиття крові, несення руйнування всього живого і полишення після себе ефекту спаленої землі. Чому ці два нелюди вирішили, що Господь, котрий віддав свого сина на смерть заради перемоги над дияволом, — злом, котре хоче знищити добро, захищатиме своїми святинями зло, котре несе смерть невинним? І дійсно, реліквія на крейсері могла бути справжньою, але вона покликана ЗАХИЩАТИ від зла, а не саме зло.

Тож, коли зло хоче використати реліквію, то вона не працюватиме. Хоча, все ж, здається, вона — спрацювала, виконавши функцію захисту від зла орків, а тому зло — пішло на дно.

Тим не менш, символізм — працює і працює не на користь путіна і його бога війни, якому він побудував храм, як ворота з пекла. Крейсер «москва», що пішов на дно, символізує і знищення самої москви, як місця скупчення диявольських покидьків, з його перевернутою пентаграмою у вигляді п’ятикутної зірки. Символічно і те, що потоплено цей символ українськими ракетами «Нептун».

Звісно, аби українська влада протягом тридцяти років не заглядала російському дияволу до рота у пошуках власного збагачення за рахунок розкрадання України і перепродажу російського газу та застосування російських схем, то в України могло бути більше зброї. А так на початку 2022 року «низка українських ЗМІ повідомили, що КП «НВК «Іскра» припиняє роботу.

Про це повідомив представник КП «НВК „Іскра“», зазначивши, що причиною є відмова Міністерства оборони України від усіх замовлень. Станом на січень 2022 року стало відомо, що підприємство на 2022 рік не отримало жодного державного замовлення. Також немає і замовлень на експорт, а значить, у підприємства немає коштів для функціонування", — повідомляє Вікіпедія.

А щодо заводу ХКБМ, деякі ЗМІ опублікували наказ керівництва підприємства, повідомивши, що з початком 2022 року воно переходить на 1 денний робочий тиждень. Щоправда, як повідомив Укрінформ, у «ДК «Укроборонпром» типу спростували інформацію про те, що Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. О.О. Морозова (ХКБМ) переходить з березня на одноденний робочий тиждень.

Водночас, як уточнили в концерні, на сьогодні чверть співробітників ХКБМ не задіяні ні у виробничій діяльності, ні у дослідно-конструкторських роботах. Тому прийнято рішення про встановлення неповного робочого тижня саме для цієї категорії штату. Йдеться про конструкторів, не задіяних у ДКР «Краб» та «Бастіон», частини технологів, співробітників архіву, канцелярії, пояснили в «Укроборонпромі». Тобто, загалом факт був, але його прикрили фіговим листком. Не було замовлень і на КБ «ЛУЧ» (протитанкові комплекси). На 2022 рік Державне київське КБ «ЛУЧ» не отримало від Міноборони України замовлень на виробництво нових ПТРК, про що в інтерв’ю Донбас. Реалії розказав Генеральний конструктор підприємства Олег Коростельов. І така ж ситуація була і щодо «Вільхи-М», «Громів», «Сапсанів» та «Нептунів», котрими і відправили на дно крейсер «москва».

А про знамениті «Кольчуги» взагалі згадали лише на початку лютого цього року і, як повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, в Україні розпочато модернізацію станції радіотехнічної розвідки «Кольчуга». Відповідне замовлення від Міністерства оборони України отримав один із науково-виробничих комплексів.

Для Збройних Сил України оновлять мобільну автоматизовану станцію радіотехнічної розвідки «Кольчуга». Водночас одним з основних завдань, що визначені у відповідному замовленні, є суттєве підвищення характеристик зазначеної станції.

Тим не менш, сили добра на стороні України, і символізм у який так вірить путін, це — лише доводить, оскільки всі символічні збіги від потоплення крейсеру «москва», що ніс смерть, і захист України святинею, що зберігалась на крейсері «москва», котра і допомогла «Нептуну» прицільно втрапити у ціль, вмотивовано обґрунтовує істину: все, що від справжнього Бога, котрий є творець, працює на захист невинних, а не для втілення сатанинських мрій

Ну і ще трошки про символізм. «москву» потопили на 50 день війни. В нумерології це 5+0, тобто п’ятірка, а «п'ятірка» в нумерологічному ядрі — ознака прагнення абсолютної свободи. І потоплення «гордості російського флоту» саме на п’ятдесятий день та ще й українським «Нептуном» — символізує перемогу свободи. А зважаючи на те, що «москва» на дно пішла майже в роковини загибелі Титаніка, а сам інцидент експерти вже порівняли як з Цусімою, так і з затопленням аргентинського крейсера «Генерал Бельграно» — то символізм — зашкалює, і всі знаки констатують: путін війну — програв. І не лише Україні, а й росії, оскільки загибель однієї москви, натякає на загибель іншої. З куполами.

Адже, здається, нині все складається сакрально і символічно, бо виходить, що путін почав своє правління з загибелі «Курська», а закінчить — з потопленням «москви»…