Цифрова демократія чи цифрова диктатура. Що пропонується Україні?

На сьогодні, більшість громадян поставлена перед вибором між двома моделями цифрового майбутнього, перший: правовим, демократичним, інформаційним суспільством і другим — цифровою державою.

Тому, постає логічне питання: що діюча влада вкладає в розуміння цифровізації: поетапну, приховану авторитарність держави і контроль над суспільними інституціями чи один із етап в розвитку людства де Інтернету відведена роль швидкого, збалансованого і прозорого інформування людини за для його усвідомленого прийнятті рішень?

Сьогодні з засновником Інтернет компанії «Адамант» Іваном Пєтуховим обговоримо, чи намагається влада контролювати український Інтернет простір і що насправді приховується під гарними цифровими та інформаційними ініціативами влади, такими як «Дія», «Держава в смартфоні», «Електронний кабінет громадянина», «Електронні петиції» та й з рештою «Єдиний інформаційний марафон»? Данні ініціативи направлені на реальну участь громадян в отриманні збалансованої інформації для управлінні своєю країною чи на віртуальну гру «в одні ворота»?

✅ Приєднуйтесь у соцмережах:

Facebook —https://www.facebook.com/IUA.TV

Telegram — t.me/iuatv