Роздоріжжя планів перемоги та реальність

План перемоги України і її подальше майбутнє Президент Зеленський пропонує узгоджувати не з українським народом, а з Американськими топ-посадовцями і політиками.

Чи не є цей «план перемоги з чотирьох пунктів Зеленського» політичним кроком усунення нашого суспільства від формування свого майбутнього самими ж громадянами України?

Задекларований «реверанс Зеленського» народу у війні, нам як під кальку нагадує зовнішнє маніпулятивне спрямування боротьби українського народу під час трагічних подій на Майдані 2013−14 років. Коли від боротьби з бандитами і баригами у владі нам нав’язали третьорядну ідею нашої боротьби зі вступом України в ЄС та НАТО. Ми не проти міжнародних політичних і військових союзів, але ми проти того, щоб під гаслами вічних «вступів кудись» Україну уводили від головного — зміни системи у середині країни! І тільки після цього стратегічного завдання Україна зможе на рівноправних умовах формувати чи ставати членами міжнародних союзів та коаліцій.

Під «втюхуванням» нам гасел напередодні війни, що «захід нам допоможе» та «шашлики на майські», українське суспільство вкотре «увели» від важливого — виробництва своєї зброї, створення територіальних оборон, легального озброєння суспільства, формування територіальних громад, професійних спілок і в решті решт переорієнтування усієї держави на «військові рейки».

Про український план перемоги, формування відповідального громадянина і нашу суб’єктність сьогодні говоритимемо з Веніаміном Тимошенко, профспілковцем, представником «Української асоціації власників зброї».

Доєднуйтесь до наших ініціатив чи пропонуйте свої кроки на шляху створення сильного і відповідального суспільства!

~~~

🔔 Тисніть на «дзвоник», щоб отримувати сповіщення про нові відео на каналі

✅ Приєднуйтесь у соцмережах:

YouTube: youtube.com/@i-ua

Facebook: www.facebook.com/IUA.TV

Telegram: t.me/iuatv

Twitch: www.twitch.tv/infouatv

~~~