Здорова Україна з Лідією Буцькою. Кого і з чим єднає Йога?

Гість програми Галина Таірова, майстер спорту Мінародного класу з фігурного катання на ковзанах, 5-ти кратна чемпіонка України, чемпіонка СРСР , Заслужена артистка України, пріма-балерина Українського художествено-спортивного ансамблю (Балет на льоду), сертификований тренер з Хатха-Йоги, спеціаліст в області здорового способу життя, консультант із астро-ведичечної нумерології.

Розмова піде про можливості людського організму зберігати сили, здоровя, молодість. Від чого вони залежатьь. Як справлятися із викликами віку, спорту, соцыуму. Чому саме Йога прийшла на заміну ковзанам і балету в нашоъ гостs. Чи є йогf набором фізичних вправ, чи це дещо більше...Як залишатися молодим і сильним незважаючи на вік?

Програма #ЗдороваУкраїна» з #ЛідієюБуцькою.

Чи бути #ЗдоровійУкраїні – це питання, яке ми з Вами вирішуємо сьогодні разом!

Здорова Україна – велика і квітуча - це не міф – це можлива світла реальність для нашої країни. Реальність, яку ми маємо і можемо створити самі - своїми думками, образами, емоціями, діями, вчинками, звичками, словами, знаннями і мудрістю…

Програма «Здорова Україна» - це програма про фізичне, психічне, соціальне, культурне, розумове і економічне Здоров’я України і українців.

Програма про шляхи відновлення і зцілення, про механізми розвитку здоров’я всередині людини і всередині популяції, народу, нації…

Програма про величезний, гармонійний, неосяжний світ і потенціал Здоров’я в Україні, історію, культуру і механізми створення Здорової України, її долю і місію і шляхи , які приведуть до процвітання. Бо тільки здоровий організм може бути щасливим, багатим, мудрим і

Здоров’я це головне , те, без чого неможливий жодний прогрес і щастя

Культура, пам'ять нації, історичні міфи і правда, наше справжнє коріння, з якого ми виросли і розвилися, наші традиційні оздоровчі рецепти, щоденні здорові дії і мислеформи, нові оздоровчі технології, українці, які різними шляхами розвивають Здорову Україну - все це є тематикою нашого розслідування та опанування, та запорукою розвитку і Майбуття.

Друга програма з циклу «Здорова Україна з Лідією Буцькою» .

#Здорова#Україна, #Здоров’я

Лідія Буцька, кавалер ордена княгині Ольги 3 ступеню, лікар спортивної, реабілітаційної, китайської медицини, психотерапевт, доктор наук в області натуральної медицини, кандидат медичних наук в медичній реабілітації, фізіотерапії, професор, завідувач кафедри, Президент ГО "Екологія та здоров'я", лікар Майдану, волонтер, громадський діяч, активіст. Автор трьох поетичних збірок, 7 телепроектів, пісень, шести документальних фільмів.

Працює в області розвитку сучасних технологій омолодження та довголіття.