Рівень людяності нульовий — нелюди нищили навіть тваринний світ!

Масштаби жорстокості російських окупантів продовжують вражати.

Рівень людяності нульовий — нелюди нищили навіть тваринний світ!

Це справжній геноцид не лише українського народу, а й усього «живого» світу! У мирний час поруч із Бучею знаходився кінний спортивний клуб. Там було близько 40 коней, які тренували дітей. Кожен з дітлахів, звичайно ж обожнював свою конячку. І, хто б міг подумати, що у стайні, де з такою любов’ю доглядали коней, розміститься ворожий шпиталь. Потім нелюди її підірвали.

На сьогодні знайшли лише кількох із 40 коней. Обпалених, поранених та голодних. Води там ще немає, як, власне, і корму.

Однак світлі спогади дітей про мирне життя, не дають їм, навіть, у відносній безпеці, забути про своїх улюбленців. Такою є історія і юної Аріни, яка продовжує шукати свого коня — Галчонка. І просить допомоги у його пошуках. Галчонку 5 років і з ним, Аріна, вигравала свої перші змагання. Дівчинка сподівається, що коник живий, і, він, на фото.

Можливо, ця історія закінчиться благополучно і Аріна знайде свого улюбленця. Проте участь сотень тварин із приватних зоопарків і ферм не така заспокійлива, можна, сказати, навіть жахлива.

Міжнародний фонд «Порятунок диких тварин» спільно з організацією UAnimals та мешканцями Ясногродки проводять акцію з порятунку тварин та птахів із місцевої страусиної ферми. Ще тиждень тому її обстрілювали з градів. Із 200 особин від голоду та обстрілів загинули близько 30%. Робота волонтерів із евакуації триває. Частина мешканців екопарку залишиться на фермі під опікою волонтерів.

Чим завинили мирні тварини? Теж Були «нацистами»?