рашисти нанесли ракетний удар по Чернігову: є жертви

Кількість загиблих унаслідок російського ракетного удару по Чернігову в середу, 17 квітня, зросла повідомив в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

8 загиблих та 18 постраждалих
8 загиблих та 18 постраждалих

Кількість загиблих від ракетного удару російських окупантів по Чернігову в середу вранці сягнула дев'яти осіб, постраждалих — понад 20, повідомив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус.

«Станом на 10:40 вже 8 загиблих та 18 постраждалих внаслідок ракетних ударів рф по Чернігову. Пошуково-рятувальна операція триває», — написав Ломако в телеграм-каналі.

Раніше повідомляли про чотирьох загиблих.

У середу вранці Ломако розповів в ефірі телемарафону, що внаслідок трьох ударів о 9:03 було пряме влучення у восьмиповерхову будівлю соціальної інфраструктури. «Візуально зруйновані елементи стін шести поверхів із третього до шостого (восьмий — ІФ-У) поверху та прибудови до неї», — сказав в.о. мера.

Ломако також зазначив, що будівля розташована не в центральній частині міста, але в густонаселеному мікрорайоні. «Пошкоджені будівлі, які поруч розташовані, пошкоджені багато автомобілів у цьому районі, соціальна інфраструктура, інфраструктура міська. Це густонаселений район, перехрестя двох великих вулиць, тому тут було і багато транспорту в цей час», — розповів він

Станом на 11.30 кількість жертв зросла до 11, 22 травмованих.