До Друзів, не друзів і просто читачів мій відгук!

Компанія Другого туру вкрай брудна. Те що бруд іде від конкурентів це мабуть вже ненормально — це «світові досягнення». Мене хвилює те, що родичі, друзі, знайомі,… не лише критикують, переважно без аргументів, а також один одного поливають брудом. Це вже ДНО нації.

За емоціями і брудом не зважають на реальні дії і документальні факти, а якщо б замислились щодо них мабуть були б не такі агресивні і без апеляційні.

Кілька моїх нарисів:

  1. Я проти Порошенка (хоча і не за ЗЕ), але таким чином, для урапарашенківців, я Шишкін — українофоб і «кремлівський агент». Тоді хотів би знати — чи багато проти «рафінованих націонал-патріотів» відкрито у Москві кримінальних справ, повторюю, проти «рафінованих», а не реальних, хто дійсно воював (до речі, вони то якраз менш голослівні) ??? А проти мене Слідчим Комітетом РФ ще у 2017 чи 2018 роках вже відкрито кримінальну справу, тобто я вже невиїзний, хто знає, що на думці у того «Інтерполу». Візьмуть пов’яжуть і до московитів, як це 10 квітня із Мадрида вивезли до Москви нашого громадяни. Незрозуміло, чого там 40 днів чухався наш парахоботській посол ???
  2. Щодо претензій до Порошенка. В мене не просто емоції до нього під час виборчої компанії, як, де хто пише, а фактична аргументація щодо його антидержавних, колабораціоністській дій.
    • Постійно звертаю увагу на його злочинну бездіяльність у 2014−2015 роках щодо організації оборони країни, на що я фактично відкрито, перебуваючи на посаді судді, заявив в своєї Окремій думці щодо Висновку КСУ від 16 червня 2015 року № 1-В/2015 — ЧИТАЙТЕ;
    • Постійно згадую про «мінській договірняк». Тут вже має місце пряма зрада, колаборація і узурпація. Можете самі зайти на сайт Громадської організації «Інститут суспільства і права» і прочитати наш аналіз від 5 травня 2017 про мінській договірняк і в повному і в скороченому варіантах на будь-який смак.

До речі, з цього питання ще тоді було проведена відкриту пресконференцію, але у нас цікавляться лише пресконференціями носіїв влади, а щодо інших, то так собі…
Хочу тут зупинитесь, у черговий раз, на найбільш одіозних положеннях із Комплексу мер щодо виконання мінських угод, підписаних 12 лютого 2015 року, а саме: — пункт 9 передбачає повернення контролю влади нашої держави над відповідними районами Донецької і Луганської областей (читай окупованими) за певних умов, одною із яких є — «конституційна реформа». Що це за конституційна рехформа роз’яснює пункт 11 цього договірняку — «прийняття до кінця 2015 року Нової Конституції». Це як? Що це за зобов’язання? Хто надав право підмахувати такі документи Кучмі, якого Порошенко разом з Медведчуком послав до Мінську? До речі, у Розпорядженні Президента № 953/2014 Леонід Кучма не був уповноважений на підписання таких документів (тобто Кучма кримінально перебрав на себе ненадані повноваження). Однак, такі дії Кучми, Президент Порошенко, затвердив своїм підписом через Декларацією чотирьох (він, Меркель, Олланд і Путін) 12 лютого 2015 року. А з чого це Порошенко вирішив, що в нього є право підписувати документи із зобов’язаннями такого змісту, хто йому надав таке право??? Він не лише підписав колаборантський документ, а й узурпував тут владу.

  • Наша Конституція взагалі не передбачає порядку і механізмів прийняття Нової Конституції, а лише внесення до неї змін;
  • Нова Конституція — це зміна конституційного ладу, а це за частиною 2 стаття 5 Конституції Є ВИКЛЮЧНИМ правом Українського НАРОДУ, а не яких-то там порошенок, кучм, медведчуків. Це і є вже узурпація влади, перебрання на себе суверенітету народу, бо носії державної влади мають діяти лише відповідно до приписів частини 2 статті 19 Конституції України.

Лише цього, мною стисло викладеного, вже достатньо для того щоб не лише бути проти Порошенко на виборах, а й ставить питання про ІМПІЧМЕНТ, про що також говориться з 2015 року.

І у завершенні — За своєю суттю мінській договірняк це мюнхенській договірняк 1938 року про фактичну ліквідації тодішньої Чехословаччини, якій також санкціонували «демократичні пахани» тодішньої Європи — Франції і Велика Британія. Однак є суттєва відмінність — погляд через призму ГІДНОСТІ. Чехословаччину тоді раком поставили «сильні світу цього», а УКРАЇНА, через дії Кучми і Порошенка сама стала раком.

Можете мене знову обгавкати :)