Чи охороняє поліція? Якщо НІ, то що вона робить?!

П’яні патрульні поліцейські вбили 5-річного хлопчика пострілом в голову у Переяслав-Хмельницькому. Чому повинен навчити цей резонансний випадок суспільство України?

Жорстоке вбивство п’ятирічного Кирила нарваними озброєними покидьками, яки не відчувають власної провини, і рахують свої поліцейськи жетони як ліцензія на відстріл пересічних громадян та відчувають за собою майже депутатська недоторканністю від позбавленого свого природного конституційного права на збройний захист українського суспільства, та й ще більш цинічне підвищення по службі обласного очільника Київщини, зірвало останні запобіжники у думаючої частині громадянського суспільства України)))

«Маски зірвано» і ми побачили справжнє обличчя так званої правоохоронної системи, а простіше ОПГ під державним дахом, на яке за останні роки перетворилося «реформована» колишня міліція.

Як не боляче але ми повинні визнати, що за наші гроші останніми роками побудовано чергового монстріка. Саме тому керівництво цього міністерства так старанно блокує проходження у Верховної Раді законопроекту про Зброю, роками не розслідує кримінальні провадження та мріє про повне роззброєння громадян, і в той же час кришує гральні заклади, наркотрафік, проституцію і багато іншого кримінального бізнесу на крові.

На питання робити якщо держава не захищає нас читку відповідь дає друга частина статті 27 Конституції України:

" Стаття 27. Кожна людина має невід’ємне право на життя.

Ніхто не може бути свавільно позбавлений життя. Обов’язок держави — захищати життя людини.

Кожен має право захищати своє життя і здоров’я, життя і здоров’я інших людей від протиправних посягань."

Тож зрозуміємо нарешті що не депутати нас врятують від свавілля нарваних і озброєних бандюків, а міцне та гарне навчено і добре озброєне всіма засобами громадянське суспільство вільного українства!