Нащо Зеленський провокував ветерана Азову?

Якій вплив на суспільство мають емоційні чи навмисні дії можновладців

Моя думка з цього привиду складається з аналізу дій його попередників. Якщо уважно проаналізувати колишніх президентів, то всі наступні президенти, починаючи з Кучми, який заклав підвалини цей антиукраїнської системи, послідовно розкрадали Україну, тому всі вони працювали на користь споконвічних ворогів українства і послідовно сіяли розбрат у суспільстві. Хотів би я помилятись, але той черговий випадок що влаштував Зеленський в м. Золоте остаточно скидає з нього маску народного президента, або нащо влаштовувати ветерану війни з московитами таку дешеву виставу від людини що має всю повноту влади: невже для самоствердження перед тими хто є представником тих рятував його і всіх нас останні п’ять років?! Питання риторичне але само по собі само це дійство безглуздо і деструктивне) А вислів на рахунок «я ж не лох» не тільки ганьбить самого Зеленського, бо це по великому рахунку вирішувати не йому «лох» президент чи ні, а суспільству, яке до речі і є справжнє джерело влади, а цей вислів ще й принижує Україну як державу, в очах цивілізованого світу!)

Що до розбрату в суспільстві, так він (розбрат) тільки підсилюється такими діями, бо він, як і будь-яка відцентрова сила, веде до знищення та розділу Української держави і як наслідок — знищення українства як такого.

Тому, на всупереч таким діям, свідомим українцям треба критично відноситись до таких витівок і шукати спільне для захисту рідної землі і батьківщини.