Громадська приймальня. Добре сміється той…

Що готують українцям під виглядом «турбо — реформ»? Як у жахливому сюжеті реміксу «Весілля в Малинівці» Україну гуляють. Виграну на карту Джокера, спливаючу кров’ю від сусіда — ґвалтівника, вбивці, окупанта. Вбивають підло, стріляючи в спину нашим захисникам — матерям і батькам, братам і сестрам — усім, хто має справжнє серце, здоровий глузд і чисту душу. Зрадник тримає одну руку на Конституції, а другою мінує основи державності.

Добре сміється той…

З першого погляду Указ Президента № 837/2019 «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави» виглядає цілком логічно і правильно. Але на ділі, під «правильними гаслами» запроваджується інформаційний терор і юридичне знищення основ української державності. Ми маємо справу з вовком в овечій шкурі. Під масками блазня ховаються зрадники, під виглядом «реформ» нам завели троянського коня.

Блазень став посаженим маршалом гібридної війни Росії проти України.

Напевно, наша «влада» має непоганих консультантів, що розуміють наслідки своїх діянь. Саме для того, щоб усунути дієві і живі ОГС, приЗЕдент одним махом підписує Указ № 837/2019 «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави». Традиційно правильні трактування — «3) у сферах правової політики, забезпечення прав і свобод людини і громадянина:» носять характер підриву державних інституцій:

" а) до 31 грудня 2019 року — стосовно: розроблення та внесення на розгляд Верховної Ради України законопроекту про внесення змін до деяких законодавчих актів України, в якому передбачити:

— позбавлення Міністерства юстиції України повноважень щодо прийняття рішень про скасування реєстраційних дій у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань і скасування рішень про державну реєстрацію прав на нерухоме майно та їх обтяжень;

— виключно судовий порядок оскарження рішень, дій або бездіяльності державних реєстраторів, суб’єктів державної реєстрації у сферах державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань і державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень;…"

Тобто, ти вже не можеш просто запитати, чому не реєструється ГО, ФОП або підприємство. Тобі тупо відмовляють і іди з цим в суд.

Питання до приЗЕдента та його команди — якщо ви будуєте відносини «людина-суд» і є провайдерами порушень Конституції, то для чого тоді потрібен інститут президентства? Тут єдиним логічним рішення є надання всім громадянам права носити зброю.

Доцільність існування більшості державних органів і інституцій теж під сумнівом. Для чого це все фінансувати, якщо людина один на один з будь-якою проблемою?

Із п. 7 Указу теж явно поспішили.

«- щодо врегулювання діяльності медіа в Україні, передбачивши, зокрема, положення щодо вимог та стандартів новин, механізмів запобігання розповсюдженню недостовірної, викривленої інформації, її спростування, заборони фізичним та юридичним особам держави-агресора володіти або фінансувати медіа в Україні, а також передбачити посилення відповідальності за порушення законодавства про інформацію;»

«Ошыбочка вышла». Інформаційну спільноту за гречку не купиш і навряд чи більшість, по-справжньому свідомих громадян з цієї спільноти за вас, не-шановний, голосували. Ці знають де вхід і де вихід. І просто так вам не дозволять паплюжити Конституцію. Принаймні, у тій частині, яка стосується безпосередньої ІТ та медіа сфер.

Звернемось до практики миттєвого припинення будь-яких порушень закону у найвпливовішій країні в світі — США.

Як повідомляє Укр інформ з посиланням на «Голос Америки», Сенат розглядає імпічмент Дональда Трампа у контексті подій, пов’язаних з Україною. А саме «тиск Трампа на Україну у вигляді затримання зброї в обмін на збільшення шансів перемогти на виборах». https://www.ukrinform.ua/rubric-world/2867347-senat-ssa-zablokuvav-viklik-novih-svidkiv-na-sluhanna-z-impicmentu.html

Все дуже просто — є підозра — є розгляд ситуації під мікроскопом. Людина, яка посягнула на закон, не може обіймати посаду. Це розуміють громадяни США.

У нашому випадку є не підозра, а прямі докази спроб і дій (!!!), спрямованих на повалення конституційного ладу. Як мінімум. Є іще і прямі докази узурпації влади і економічних злочинів. Є юристи, здатні це довести.

У світлі лихоманливого — «турбо» режиму підготовки низки, точніше серії законопроектів під Указ № 837/2019, і з огляду на те, що Україна стікає кров’ю від сусіда-гвалтівника, вбивці, окупанта, що ми поринаємо у засиллі інформаційної гібридної війни і що хвиля російської пропаганди (частиною якої і є нинішня влада) ось-ось накриє іще не відгризені наші частини, особливо дивною видається ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 27 грудня 2019 р. № 1130 «Питання організації оформлення та видачі Міністерством закордонних справ, дипломатичним представництвом чи консульською установою України довідки, що підтверджує переслідування через політичні переконання громадянина Російської Федерації у країні своєї громадянської належності Кабінет Міністрів України постановляє: Затвердити Порядок оформлення та видачі Міністерством закордонних справ, дипломатичним представництвом чи консульською установою України довідки, що підтверджує переслідування через політичні переконання громадянина Російської Федерації у країні своєї громадянської належності, що додається.» !!!

Знаєте, це уже не смішно.

Доброю звісткою є те, що ми не існуємо у вакуумі. Ми живемо в глобальному світі. Розмір і рівень фінансування Росією шоу у вигляді «95-кварталу» відрізняється від того рівня, на якому існує Україна, як держава. Вони просто лежать в різних горизонталях. Дії президента та його команди повністю підпадають під низку законів, законодавчих актів, рішень РНБО та можуть бути ідентифіковані як порушення територіальної цілісності та безпеки держави. Як мінімум.

Парадоксально і водночас радісно, що ми можемо усунути зрадників їх же указами. Під міжнародним тиском вони — дійсні і їх попєрєдніки — приймають правильні рішення, закони укази і т.п. А ми маємо їх контролювати і заставляти виконувати.

А якщо потрібно — усувати.

… хто сміється останнім.