Рух «Небайдужі». Приєднуйся!

Он лайн обговоренням «Небайдужі» починаємо движ на спасіння країни. Перша онлайн зустріч відбудеться у понеділок 23 березня з 14:00−15:00 в режимі телеконференції. Запрошуємо громадських діячів, експертів, ОГС та усіх небайдужих громадян до публічного і відкритого обговорення шляхів і варіантів виходу із ситуації, що склалася. Кожен з нас — активних освічених небайдужих свідомих — має власний рецепт виходу з кризи. Але зусиль кожного окремо недостатньо.

Он лайн круглий стіл «Небайдужі»

Дорогі друзі, шановні колеги!

Запрошуємо вас приєднатися до он лайн обговорення «Небайдужі»

Обговорення відбудеться у понеділок 23 березня з 14−15.00 в режимі телеконференції.

Преамбула.

Україну, як державу, демонтовано.

Дії влади носять усі ознаки повалення конституційного ладу.

Країна знекровлена війною.

Ставленики країни-агресора намагаються остаточно узурпувати владу і перетворити Україну в додаток сучасного рабовласницького типу.

Оскільки головна виконавча особа в країні діє за сценарієм окупанта, будь-які механізми засоби і методи демократії повністю ігноруються.

Свідомі українці розуміють, що пасивне очікування призведе до агонії усіх гуманістичних цінностей, якими керуються цивілізовані країни

Мета.

Запрошуємо громадських діячів, експертів, ОГС та усіх небайдужих громадян до публічного і відкритого обговорення шляхів і варіантів виходу із ситуації, що склалася.

Кожен з нас — активних освічених небайдужих свідомих — має власний рецепт виходу з кризи. Але зусиль кожного окремо недостатньо.

За кожним із нас стоїть певна громадська сила, рух, об’єднання, однодумці, колеги, групи підтримки.

Кожен з нас володіє своїм ресурсом. У першу чергу, ресурсом інтелектуальним і гуманістичним — знаннями, досвідом, доброю волею, усвідомленням особистої відповідальності.

Настала слушна нагода об’єднатися нам самим, консолідувати зусилля з метою недопущення втрати країни.

Завдання.

Фактично, наша зустріч носитиме характер он лайн форуму інтелектуального ресурсу, особистого професійного досвіду відкритих сердець, які зібрались заради спасіння країни. І це не пафосні слова.

В сучасних умовах це — героїчна самовіддана дія.

Кожен з нас має свої ідеї, пропозиції, які не є простими популістськими лозунгами.

Кожний, хто висловлює пропозицію, сценарій або ідею на обговорення, має розуміти особисту відповідальність за її втілення.

Кожна пропозиція має бути фактично рецептом. Пропозиції мають бути чітко сформульованими, аргументовані і опиратись на власний професійний досвід.

Кожен несе відповідальність за свої пропозиції і має бути готовим їх реалізувати.

Кожен з учасників он лайн Форуму може пристати на пропозицію колег, створивши групи взаємодії і взаємо підтримки.

Якщо Форум приймає пропозицію більшістю голосів, це означає, що ми усі — кожен окремо і усі разом — підтримуємо своїх колег і однодумців у реалізації проекту/плану/стратегії.

Все, що виноситься на загал, обговорюється і приймається більшістю.

Ми не маємо на меті обрати лідера або гетьмана. Наш мета — створити проект спасіння країни і займатись його реалізацією.

В цій ситуації — ми всі лідери своїх стратегій, планів і проектів. І ми підтримуємо те, за що проголосували більшістю.

Всі пропозиції буде запротокольовано і закріплено за автором, як головним виконавцем.

Як приєднатися.

Для участі надішліть свої дані та назву своєї пропозиції на е-адресу : [email protected] з поміткою «Небайдужі» до 18:00 (суботи), 21 березня 2020 року

Дата оприлюднення: 19.03.2020 року.