З 15 червня Україна відновила міжнародне авіасполучення

Відсьогодні всі пункти пропуску через державний авіа кордон України для іноземних та українських громадян відкриті. Які пасажири будуть проходити 14-денний карантин по прильоту в Україну?

У зв’язку із відновленням міжнародного авіасполучення МОЗ України запровадило заходи безпеки з метою непоширення Covid-19. Усі країни, в залежності від показника поширення захворюванності, поділено на «зелені» та «червоні» зони.

-
Україна відновила міжнародне авіасполучення

Країни, в яких показник активності поширення Covid-19 менше ніж 40 осіб на 100 тис населення, віднесено до «зеленої» зони. Пасажири, які прибувають із таких країн не будуть проходити 2-х тижневий карантин по прильоту до України.

Якщо показник активності поширення Covid-19 більше ніж 40 осіб на 100 тис населення — країна маркується, як «червона» зона і пасажир обов’язково має піти на самоізоляцію 14 днів.

Перелік країн «зеленої» та «червоної» зони , в залежності від показника поширення захворюванності Covid-19, постійно оновлюється.

МОЗ України публікує інформацію щодо кількості активних випадків COVID-19 на 100 тис населення станом на 14 червня 2020 року: https://bit.ly/2YyT6pH.

Рекомендовані публікації