Новорічне привітання

У Новому році, бажаю Вам та вашим родинам Божої ласки, любові і радості, гармонії, міцного здоров’я та невичерпної енергії. Хай завжди виконуються ваші заповітні мрії! З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ! Дякую що ви є.

ДРУЗІ!

Одразу після Майдану, більшість з нас, вважала, що всі наші проблеми виключно через війну і що тепер лише агресор не дає нашій країні нормально розвиватись. Здолаємо його — от і заживемо!

З часом намагалися змінювати Конституцію — ну там, форму правління поміняти, побільше повноважень народу передати… декілька місяців обговорювали з фахівцями, запропонували декілька проектів, але швидко переконались, що скільки Основний Закон не змінюй, результат буде очевидний: його все одно виконувати ніхто не буде, починаючи з самого Гаранта.

Створювали дискусійні клуби і активно долучались до роботи діючих, що модерували друзі.

Активно обговорювали необхідність укладання нового суспільного договору. Щоправда, з часом зрозуміли, що наразі в Україні, немає, а ні цілісного предмету, а ні суб’єкту нового договору.

Потім стало очевидним, що поки Україна не вийде з-під зовнішньої залежності, нам просто не дадуть вільно розпоряджатись своїм майбутнім, стримуватимуть у той чи інший спосіб наш цивілізаційний розвиток. Багато говорили про суспільство, його стан і готовність до перетворень. Активно критикували (і далеко не тільки за компом з ФБ) і продовжуємо критикувати ганебні й злочинні дії влади та пропонували бачення щодо позитивних змін.

Для об’єднання своїх зусиль доєднались до створення Національної Асамблеї Громадянського Сектору України http://www.nau.inet.ua/; заснували Форум Громадянського Суспільства України http://gforum-ua.org.ua/; продовжуємо об’єднувати моральних авторитетів; щоб наш Рух було чутно, запустили інтерактивний канал I-UA.TV http://i-ua.tv/; продовжуємо роботу над Україноцентричним порядком денним…

Друзі, з часу Революції Гідності, ми подорослішали, змогли поставити собі ті запитання, що потребують спільної роботи над їх успішним розв’язанням.

Основні:

як змінити суспільно-економічні та суспільно-політичні відносини в країні і яким має бути цивілізаційний шлях розвитку країни?

Дякую Вам що підтримували і підсилювали мене у цей непростий час.

У Новому році, бажаю Вам та вашим родинам Божої ласки, любові і радості, гармонії, міцного здоров’я та невичерпної енергії. Хай завжди виконуються ваші заповітні мрії!

З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Дякую що ви є.