Команда Олени Думи проводить антидержавницьку політику в АРМА

Чи понесе заступник Голови АРМА Павло Великоречанін відповідальність за розголошення службової інформації та таємниці

Про незрозумілу «допомогу слідству», яке проводить ДБР, ми писали на початку січня, коли АРМА в порушення законодавства фактично використало службове становище і попередило фігурантів кримінального провадження про арешти активів найближчими днями. Як стало відомо, в результаті таких безвідповідальних дій керівництва АРМА, вже за 3 дні Соні Морозюк вдалось убезпечити свою нерухомість, заклавши її як заставу за позикою своїй матері. Просто нема слів, браво АРМА, високі стандарти роботи нової команди Олени Думи. Куди дивиться керівництво держави?!

https://kp.ua/amp/a684405-smi-sonja-morozjuk-peredala-pod-zaloh-mamy-te-kvartiry-i-halereju-ob-areste-kotorykh-soobshchala-arma

Тим часом увагу суспільства намагаються відволікти від беззаконня, яке відбувається в цьому антикорупційному органі. Так, днями уряд погодив законопроєкт щодо притягнення працівників АРМА до дисциплінарної відповідальності. Хоча працівники агентства є державними службовцями і можуть притягатись до відповідальності в загальному порядку, який вже давно встановлений. В той же час, означеним проектом вводиться виключення для категорії службовців «А», до якої входить сама Олена Дума ті її заступники. То, можливо, такі дивні законопроекти спеціально розробляються для уникнення відповідальності за свою протиправну діяльність керівництва АРМА?!

https://interfax.com.ua/news/general/964339-amp.html .

Про явно антидержавницьку політику команди Олени Думи в АРМА та необхідність термінового втручання в ситуацію вкотре до керівництва України нещодавно звертався Голова громадської ради АРМА Ігор Чобітько. Вже є відповіді. Президент пасує на уряд, уряд нижче, а відповідні органи державної влади — пишуть стандартні відписки. Керівники АРМА почуваються прекрасно, сидячи на кримінальних активах на понад 100 млрд гривень та спокійнісінько декларуючи до НАЗК люксові автівки, мільйони готівки, розкішні маєтки та земельні наділи на Буковелі.

Відсторонений керівник теруправління АРМА Владислав Романов.