Форум єднання

В Українському домі, шо на Європейській площі столиці 13 жовтня відбудеться фестиваль «Молодь єднає Україну». Цей форму відбудеться в рамках Міжнародного всеукраїнського суспільно-мистецького проекту єдності «Обіймись Україно зі світом! Україна-світ!»

Форум єднання

Гасло фестивалю: «Ми роду козацького діти, землі української цвіт!»

У програмі будуть виступи відомих українських артистів, а також випускників Комунального закладу вищої освіти Київської обласної ради «Академія мистецтв» та Київського коледжу зв’язку, нагородження переможців спортивних змагань, захоплюючи номери від представників Українського Реєстрового Козацтва.

Організаторами фестивалю виступають: МБФ «Обіймись Україно зі світом! Україна-світ!», Комунальний заклад вищої освіти Київської обласної ради «Академія мистецтв», Київський коледж зв’язку, Українське Реєстрове Козацтво, Національна Рада жінок України, «Мистецький спецназ». Також форум відбудеться за підтримки Міністерства оборони України, Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України і ДП «Український дім».

До участі у фестивалі запрошуються спонсори та меценати, які матимуть можливість розмістити свою продукцію у фойє Українського дому, а також представити емблеми на банері та на сцені.