300 км² культури, або як в Україні кують таланти

1 червня 2019р. в с. Шпитьки, Києво-Святошинського району відбудеться масштабний благодійний захід «Твори добро» до Дня Захисту Дітей, організатором якого є КПНЗ Шпитьківська ДШМ (дитяча школа мистецтв) та ГО «Зростай, Україно!».

300 км² культури, або як в Україні кують таланти

Яскравою перлиною заходу стане конкурс талантів «Ms&MrTalent ArtViva» серед 850 учнів мережі КПНЗ Шпитьківська ДШМ, що географічно охоплює 300 км², а це становить 40% площі Києво-Святошинського району.

Завданням конкурсу є показати глядачеві поєднання талантів учасників, як сучасне яскраве незабутнє шоу. Місцеві громади, учні, батьки та викладачі школи мистецтв об’єднали зусилля та отримають унікальний досвід у створенні сучасного якісного культурного продукту разом. Конкурсанти продемонструють артистизм, майстерність та інтелект.

В організації конкурсу громадам допомагає команда професіоналів. Вболівальники стежать за конкурсантами в соцмережах. На всіх учасників чекають мотивуючі призи.

Конкурс подібного масштабу буде проведено в Київській області вперше.

Також під час проведення благодійного заходу «Твори добро» до Дня Захисту Дітей, буде урочисто розгорнуто знаменитий Прапор України, що складається із 300 героїчних стягів, котрі були підписані воїнами АТО та учасниками Революції Гідності протягом 2014−2015 років.

В програмі святкового дня на учасників та глядачів чекають фінал талант-шоу «Ms&MrTalent ArtViva», Зірковий флешмоб, концертна програма «Grow, Ukraine!», благодійна акція «400 років Українському театру», спортивні змагання, безкоштовні інтерактивні дитячі розваги та атракціони, виставка художніх робіт «Всесвіт в кожному з нас», вражаючі фотозони «Я — талант», «Йду до зірок», екологічна акція та благодійний ярмарок «Я допомагаю», що має на меті благодійний збір коштів для допомоги хворим дітям.

Організація заходу має на меті створити сприятливі умови для розвитку та розкриття потенціалу талантів у сільській місцевості та залучити дітей з особливими потребами до реалізації мистецьких проектів. Одночасно з цим Благодійний захід «Твори добро» до Дня Захисту Дітей стане діалоговим майданчиком для громади району та державних інститутів на шляху до співпраці заради майбутнього дітей України.

Місце проведення

Благодійний захід «Твори добро» до Дня Захисту Дітей розпочнеться 1 червня 2019р. об 11:00 на стадіоні с. Шпитькі, що знаходиться у парку Терещенків (50°24'37.9"N 30°07'04.8"E), та продовжиться на території будинку культури «Шпитьки» вул. Покровська, 8, с. Шпитьки, Києво-Святошинський р-н.

Координатори проекту

  • Іванчук Олена, директор Шпитьківської ДШМ (+380509635438).
  • Земляна Юлія, голова ГО «Зростай, Україно!» (+380638611911, +380676598359).

Програма благодійного заходу «Твори добро» до Дня Захисту Дітей