На сцені люди і ляльки

10 листопада о 19:00 в рамках Міжнародного театрального фестивалю камерних вистав AndriyivskyFest в Українському форматі Львівський академічний театр естрадних мініатюр «І люди, і ляльки» представляє виставу «Пустостан» за твором Маліни Пшесьлюги на основній сцені Київського академічного театру «Колесо».

На сцені люди і ляльки

Нагадаємо, що наприкінці жовтня Український формат фестивалю традиційно відкрив Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького комедією «Обережно — жінки!» за п’єсою А. Курейчика.

«Пустостан» — це філософська притча сучасної польської письменниці, драматурга Маліни Пшесьлюги.

Чoму найрідніші люди стають іноді чужими й байдужими? Що краще: намагатися будь-що зберегти родину, де панує байдужість і порожнеча, чи відважитися на самотність? Чи люди, що живуть минулим, і ті, що живуть ілюзіями про майбутнє, є однаково мертвими для сьогодення? Що робити, коли у домі й у серці оселилася Пустота? Можливо, єдиним рятунком є Любов? Чому деякі люди усе життя шукають цю любов і не знаходять?..

Саме такі питання постають у п’єсі. Авторка не дає на них однозначної відповіді, залишаючи глядачам простір для роздумів.

Режисер-постановник вистави — заслужений діяч мистецтв України Олексій Кравчук. Художники — Оксана Россол, Олександр Сергієнко.

Актори — виконавці:

Бабця — Алла Новікова

Тато — заслужений діяч мистецтв України Олексій Кравчук

Мама — Надія Крат

Син — Володимир Мельніков

Дочка — Тетяна Шелельо

Пес — Василь Сидорко

Гість — Едем Ібадуллаєв.