Абстрактний живопис Тетяни Шуляк

Арт — галерея «Мануфактура» запрошує 18 січня о 17:00 зануритись у світ абстрактного живопису художниці Tetiana Shuliak на відкритті виставки «Inspiration».

Абстрактний живопис Тетяни Шуляк

Мисткиня любить подорожувати, бачити нові краєвиди, отримувати нові враження, відчувати нові смаки. Її надихає все: сонце, гарна погода, чашка міцної кави зі шматочком брі, друзі, ніжна мелодія. Згодом все це перетворюється на образи. Вони рухаються, змінюються, поєднуються в кольорову гармонію. Почуття виходять назовні і робота починає жити своїм життям.

Її картини про емоції, що втілюються в кольори. Це можуть бути мрії про далекі мандрівки, як «Таїна Магрібу» чи особливий стан щастя у похмурий зимовий день, як «Чай з м`ятою смакує взимку». Кожна її картина породжує свої асоціації, свій настрій.

Особливість абстрактного живопису в тому, що кожен глядач бачить в ньому щось своє. Він відшукує образи відповідно власній натурі. Інколи відкриває для себе те потаємне, що було сховано в душі, і перед певною роботою виходить назовні.

Тетяна Шуляк учасниця численних Всеукраїнських та міжнародних виставок, пленерів та симпозіумів.

Роботи художниці знаходяться в приватних колекціях в США, Канаді, Німеччині, Швеції, Данії, Японії, Іспанії, Норвегії, Австралії, Китаї.

Виставка триватиме з 18 січня по 20 березня.

Вхід вільний!