Новий сезон і нова прем’єра

18 серпня Київський національний академічний Молодий театр відкрив 42-й театральний сезон!

Новий сезон і нова прем’єра

Після святкового вуличного перформансу актори запросили глядачів на перегляд двох вистав — «Горе з розуму» та «Вона жила в Парижі».

Кілька плідних місяців роботи над редизайном театру — і свій 42-й сезон Молодий починає оновленим! Новий візуальний стиль театр отримав завдяки співпраці зі студентами курсу Visual Communications Professium в школі Projector.

— Ми були відкриті до експериментів, і отримали чотири запропоновані командами варіанти, — директор-художній керівник Молодого театру Андрій Білоус розповів директор-художній керівник театру Андрій Білоус. — Всі вони були пречудові! Але обрали все ж таки те, що найбільше відповідало нашому завданню та баченню. Не було завдання кардинально змінюватися, ідея полягала в тому, щоб залишитися впізнаваними для наших постійних глядачів. Ми отримали новий логотип, друковану продукцію, створили навігацію в театрі для зручності глядачів".

А вже сьогодні відбудеться перша прем’єра нового сезону «Ліки для Ліки». Вистава створена за однойменною п’єсою Костянтина Мельникова — учасника курсу «Майстерня Молодого. Драматург» (2018−2019). Мета цього курсу — поява творів від сучасних авторів та ознайомлення всіх бажаючих — глядачів та фахівців з новими п’єсами.