Знову прем’єра, або все для Тетян

Київський академічний драматичний театр на Подолі 26 лютого запросить на прем’єру комедії Даніеля Глаттауера «Вбити не можна розлучитися» у перекладі українською Богдана Строхи. Режисер-постановник — Поліна Медведєва.

Знову прем’єра, або все для Тетян

Ви вiрите у любов пiсля 20 рокiв подружнього життя, коли неймовiрне, пристрасне, шалене почуття… минуло? Але хiба роки подружнього життя не вартi того, щоб дати стосункам ще один шанс? Може, звернутися за порадою до професiонала? Aби остаточно розставити всi крапки…

На ці питання допоможуть відповісти актори театру Станіслав Мельник, Ірина Грищенко та Сергій Гринін. Художник-постановник та художник з костюмів вистави — Олена Дробна, музичне оформлення Тимура Полянського та Станіслава Мельника, художник з освітлення — Сергій Невгадовський, балетмейстер — Анжеліка Борисова.

Також у театрі оголошують про акцію до Дня Тетян. Лише 25 січня з 15:00 до 19:00 жінки з таким ім’я, які купуватимуть у касі театру (Андріївський узвіз, 20А) квиток на будь-яку виставу, отримають другий у подарунок. А з 18:00 до 19:00 для ВСІХ два квитки за ціною одного на вечірню виставу «Камінний господар». Панянок Тетян просять мати при собі документ, де вказано ім’я.