Презентація-вистава

Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка люб’язно надав свою велику сцену для сміливого творчого експерименту. Режисер Богдан Гнатюк представив виставу за власною п’єсою «Ідеальний шторм», яку він створив за мотивами книжки Віталія Скоцика «Ідеальний шторм». А сама прем’єра стала презентацією цієї книжки, яка щойно побачила світ.

Презентація-вистава

Як зазначив Віталій Скоцик, його книжка «Ідеальний шторм» є третьою частиною своєрідної трилогії (дві перші «Виклик та відповідь» (2014) та «Як нам жити в епоху змін» (2016), яку він пише в літературному жанрі есе. Письменник домовився з Богданом Гнатюком, що він не матиме ніякого відношення ні до підбору акторів, ні до самої постановки, а вперше побачить виставу як звичайний глядач.

Спекиакль, в якому задіяні провідні актори Театру Франка Анатолій Гнатюк, Володимир Ніколаєнко, Олег Терновий мала для автора чимало сюрпризів, змусила його по новому подивитися на свою власну книжку. А на всіх глядачів теж чекав приємний сюрприз. Кожному з них при виході з театру подарували книжку «Ідеальний шторм», яка лише два дні до цього вийшла з друку. Книжка має спеціальний код, за допомогою якої через комп’ютер можна знову переглянути однойменну виставу.

Найближчим часом читайте розмову з режисером вистави Богданом Гнатюком та задіяними в ній акторами.