Новий серіал від Star Media

Зіркові актори, Київ на екрані та боротьба з криміналом: Star Media знімає новий україномовний серіал

Новий серіал від Star Media

Влад Нікітюк, Віталій Салій і Дарина Єгоркіна втілять головних героїв кримінальної драми з робочою назвою «Круті міри». Восьмисерійний україномовний серіал знімає кінокомпанія Star Media в партнерстві з телеканалом ICTV.

Фільмування стартувало наприкінці серпня і пройде в Києві. За сценарієм, події фільму розгортаються в столиці, тому Київ буде максимально впізнаваний, із залученням різноманітних міських локацій.

В центрі сюжету — протистояння поліції та організованої злочинності. В цій боротьбі переплелись професійні виклики, особисті мотиви, прагнення справедливості і навіть лінія кохання.

Головний герой — Ігор Шведов, якого грає Влад Нікітюк, повертається з фронту до Києва, щоб розпочати мирне життя, але першого ж дня стає свідком вбивства свого старшого брата. Щоб розслідувати злочин, він влаштовується на службу в поліцію, де дізнається, що його брат був відомим кримінальним авторитетом. Пошук вбивці виводить Ігоря на стежку війни з організованою злочинністю столиці.

Ватажка бандитського угрупування — антагоніста головного героя — втілить на екрані Віталій Салій. В головній жіночій ролі — Дарина Єгоркіна.

В фільмі також задіяні Яков Кучеревський, Артем Позняк, Ганна Гуляєва, Олексій Нагрудний, Ганна Саліванчук, Сергій Деньга та інші топові українські актори.

Прем’єра гостросюжетної кримінальної історії на телеканалі ICTV запланована на 2022 рік.

Робоча назва — «Круті міри».

Жанр — кримінальна драма.

Кількість серій — 8.

Продюсери — Олексій Терентьєв, Ярослава Євтушенко.

Режисер-постановник — Андрій Іванов.

Оператор-постановник — Тетяна Дудник.

Автори сценарію — Ігорь Швецов, Василь Попов, Дмитро Лисенко.

В ролях — Влад Нікітюк, Віталій Салій, Дарина Єгоркіна, Артем Позняк, Яков Кучеревський, Ганна Гуляєва, Валентин Томусяк, Костянтин Корецький, Сергій Деньга, Олексій Нагрудний, Юрій Громовий, Олексій Череватенко, Ганна Саліванчук, Мирослав Павличенко, Євген Єфремов, Олександра Сизоненко, Сергій Детюк та інші.

Виробництво — Star Media в партнерстві з ICTV.