Подарунок перед прем’єрою

Співачка Alina Pash презентувала кавер-версію пісні легендарного українського музиканта Кузьми Скрябіна «Чекаю ночі». Композиція прикрасила екранізацію повісті «Я, „Побєда“ і Берлін», зняту кінокомпанією Star Media за мотивами однойменної книги Андрія Кузьменка. Прем’єру фільму в кінотеатрах заплановано на 24 березня 2022 року.

Подарунок перед прем’єрою

Alina Pash: «Пісні Скрябіна займають окрему поличку у моєму серці. Під ці саундтреки росла моя бунтарська душа, що не боялась висловлюватись як хоче і знала, що у правді сила. Дякую Кузьмі, що так підіймав дух — це безцінно.

Над піснею працювали із барабанщиком, саундпродюсером Артемом Угодніковим, але вже колишнім учасником складу Alina Pash. Ця робота одна з останніх наших спільних.

Маю у пісні світлу печаль минулого, відчуваю у ній себе і широко закриваю очі, роблю як хочу і не слухаю що мені пророчать".

Прослухати трек: orcd.co/alina_pash_chekayu_nochi

Нагадаємо, що відомі українські виконавці записали кавери 16 композицій культового гурту «Скрябін» для фільму. У грудні минулого року деякі пісні вже були презентовано на музичних платформах, зокрема: «Старі фотографії» (MONATIK) й «Мовчати» (БЕZ ОБМЕЖЕНЬ).

«‎‎Я, „Побєда“ і Берлін» — історія звичайного хлопця, музиканта-початківця Кузьми. За три дні до запланованого концерту він вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Кажуть, там є колекціонер, готовий обміняти жовту бестію на шестисотий «Мерс». Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям з гурту — встигнути на виступ.

Уже з перших хвилин подорожі все, звісно, йде не за планом. Проте точно відомо одне: пригода допоможе героям знайти справжнє призначення.

Інформаційні партнери: Благодійний фонд ім. Кузьми Скрябіна, група компаній «РТМ-Україна», інтернет-видання «Обозреватель», радіогрупа TAVR MEDIA та радіостанція Radio Roks, музично-розважальний телеканал M1.