Все переможе любов

У столичному Будинку Архітектора (вул. Грінченка, 7), 4 серпня відбудеться благодійний концерт «Силою любові». Девізом цього концерту стануть слова: «Люди ми тільки тоді, як дуже сильно любимо…»

Все переможе любов

У феєричному концерті візьмуть участь фіналістка шоу «Голос країни — 7» Марта Адамчук, актор театру і кіно Олександр Жуковін, учасник Х-фактору гітарист Флейм, композитор і співак Живосил Лютий, співачка Наталія Мирна, а також столичні і черкаські виконавці Вікторія Корсунська, Надія Старцева, Євгенія Іноземцева, Наталія Полонська, Сергій Зак, Атанайя, Наталія Казора, Тетяна Ястремська.

Запланований фестиваль-продаж картин українських митців, художниця Тетяна Горіна представить кольорове пісочне шоу.

Крім цього на глядачів чекає виступ східних танцівниць. Вхід на концерт вільний, а всі благодійні пожертви підуть на лікування талановитого черкаського музиканта і поета Олексія Ярового, який мужньо бореться з недугою раку. До речі, тут-же звучатимуть вірші Олексія та одна з його авторських пісень в аудіозапису.

Організатори концерту — актриса кіно, вона ж режисер і ведуча заходу Тетяна Казидуб (Тіана) та Міжнародний благодійний фонд «Подих життя». За словами пані Тетяни глядачі отримають велике задоволення від концерту і допоможуть прекрасній людині.