У пошуках втраченого

21 червня перформативний театр AKTORSTVO theatre представить перформанс «ТИ — АТЛАНТИДА».

У пошуках втраченого

Атлантида — загублений, унікальний та міфічний світ, який було давно втрачено. У кожного своя Атлантида. Хтось шукає її в минулому, інші — в майбутньому, але ця історія відбувається саме зараз з кожним із нас. Ми загубили свою Атлантиду повністю або частково, і лише ми здатні її віднайти.

Вистава створює метафоричний простір чогось величного та надлюдського, міфічного та нереального, занурює нас у вигаданий світ. Навчає глядачів літати над землею та дихати під водою. Показує, яку жертву несли найпросвітленіші люди Землі, та чи маємо ми понести цю жертву зараз.

Люся Пономаренко розповідає про перформанс: «Ми перенесемося в Новий вимір, який утворився завдяки чуттєвим людям Землі та величним філософам Атлантиди. Кожен представник цих світів має свій неповторний код, та тільки за їх поєднання народиться диво — ідеальна людина, згадана Да Вінчі, оспівана в міфах та легендах, бажана і довгожданна, світло та надія усього людства.

Пропонуємо тобі прислухатись до відчуттів та пройти свій власний неповторний шлях до самого себе, де ти вже є ідеальним та унікальним у цьому світі!

Ти — Атлантида. Світ чекає твоєї появи!"

Режисер — Люся Пономаренко

Хореограф-постановник — Іван Юрків.

Музика — Євген Хмара, Анатолій Гернаденко, Сергій Бакай, DIRESH, ODARA. Чому потрібно подивитись «ТИ — АТЛАНТИДА»? Щоб:

Замислитися над сенсом життя.

Відчути красу та силу людського духу.

Повірити у власні можливостіТривалість вистави — 80 хвилин.

За багаточисельними проханнями глядачів в цей день, 21 червня, відбудеться 2 покази — о 17:30 та 20:00 в Pochayna Event Hall