Ми повинні повністю звільнити всю територію України від окупантів — Микола Голомша

Україна має створювати нові союзи с країнами, які допоможуть нам оборонятися. Та в першу чергу політка української держави має буде направлена на визволення всієї території країни від окупантів.

Про це у прямому ефірі на i-ua.tv заявив перший заступник Генерального прокурора України в 2014-му році, заступник командира добровольчого батальйону Микола Голомша.

«Треба створювати нові союзи с країнами, які допоможуть нам оборонятися. Але йде війна, тому всі зусилля в першу чергу повинні бути спрямовані на надання Україні допомоги. Для того, щоб ми могли не тільки встояти, але й відвоювати всі свої території. Вважаю великою помилкою політиків, які не мають достатнього досвіду, але кажуть, що Росія має повернути кордони Україні до 23 лютого. Але треба згадати, звідки по нам б’ють? Тому, коли з’явиться можливість — треба підірвати Керченській міст. Крім того, ми повинні повністю звільнити всю територію України. Нас сьогодні б’ють з території ОРДЛО та Криму. Це вороги, які анексували півострів на частину Луганської та Донецької області», — сказав М. Голомша.

За його словами, РФ кидає на війну непідготовлених людей з Криму та ОРДЛО.

«Вони незаконно виловлюють людей на вулицях, та відправляють їх на фронт. Вчителів, звичайних робітників, кого там тільки не побачиш. Гине дуже багато людей. При тому Путін бреше, що втрати малі та незначні, що російські окупанти воюють на свій території. Хоча він напав на суверену державу та скоїв світовий злочин, втягнувши свою країну у невиправдану війну», — зазначив М. Голомша.

Він підкреслив, що політика української держави має буде направлена на визволення всієї території країни від окупантів.

" Якщо хоч сантиметр нашої землі залишиться під орками, то ця війна ніколи не закінчиться. Ми маємо йти до переможного кінця, бо нас підтримує світ", — зазначив М. Голомша.