Україна готується до нових спроб РФ наступати на Донбасі

Україна готується до нових спроб Росії наступати на Донбасі.

Президент України Володимир Зеленський зазначає, що наша країна готується до нових намагань Росії наступати на Донбасі.

«Готуємось до нових намагань Росії наступати на Донбасі, якось активізувати свій рух на півдні України. Окупанти досі не хочуть визнавати, що знаходяться в глухому куті, і що їхня так звана „спецоперація“ вже збанкрутувала. Але обов'язково настане момент, коли український народ дотисне загарбників до повного визнання ними реальності», — наголосив президент.

Він підкреслив, що це станеться, незважаючи ні на те, що б вони не «креативили» в Херсоні та Мелітополі, ні на те, як би окупанти не зображали свою нібито «владу» в окупованих районах Приазов'я та Донбасу.

«Їхнє перебування там все одно тимчасове. Там все одно будуть український прапор, український закон, українське життя», — підкреслив Зеленський.

Читайте також


В Україну почали завозити російське вугілля — Микола Волинко

Компанія «ДТЕК Енерго» імпортувала з Польщі 40 тис. тонн вугілля для проходження опалювального сезону. Заплановано імпортувати 170 тис. тонн. Між тим, за словами профспілкового бійця за трудові права людини праці, учасника шахтарського профспілково-страйкового руху, що став початком невідворотного кінця СРСР Миколи Волинко, в Україну почали завозити вугілля з рф. Що відбувається, та хто знищує українську вугільну галузь, розбиралися журналісти i-ua.tv.