Бійців тероборони відправляють на фронт без амуніції — Віктор Шишкін

Трапляються випадки, коли бійців тероборони відправляють на фронт без амуніції. В цьому винен не тільки командувач Сил тероборони але й Президент та його команда.

Про це в коментарі i-ua.tv заявив суддя Конституційного суду у відставці, а нині боєць тероборони Віктор Шишкін.

«Так, дійсно такі випадки є, коли бійців тероборони відправляють на фронт без амуніції. Але це не лише проблема командувача Сил тероборони, це проблема всього нашого керівництва країни. Кажуть, що москалі не цінують життя своїх військових, вибачте, але у нас аналогічна ситуація по відношенню до деяких підрозділів. У нас є елітні підрозділи та є ті, якими затикають дірки — гарматне м'ясо. Один з підрозділів тероборони, без оснащення серйозною зброєю в легких бронежилетах, було кинуто в районі Ірпеня. До речі, наш підрозділ ТРО своїми силами забезпечив бійців якісними бронежилетами. До речі, два підрозділи ТРО воюють на Ізюмському та Запорозькому напрямках в бронежилетах, які ми їм здобули. Держава нічого не надавала. Крім того, наші хлопці, коли охороняли дамбу під Києвом, залишилися без зв’язку. Ми самостійно придбали спеціальні рації для ведення переговорів, щоб вони могли зв’язуватися між собою. Також ми придбали їм аптечки, бо влада нічого не надала», -сказав В. Шишкін.

За його словами, збройні сили і тероборона однаково знаходяться під ворожим вогнем, але чомусь до людей не однаковий підхід.

" Це як називається? Чому до людей не однаковий підхід? Адже і збройні сили і тероборона однаково знаходяться під ворожим вогнем. В цьому винен не тільки командувач Сил тероборони але й Президент та його команда", — резюмував В. Шишкін.