В Міноборони закликали сприймати російські заяви щодо захисників із «Азовсталі», як пропагандистські

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр закликала сприймати російські заяви щодо захисників із «Азовсталі», як пропагандистські політичні заяви націлені на внутрішнього російського споживача

«У Росії є свої політичні процеси, є свої політичні угруповання… Тому дійсно, протягом цієї операції порятунку (захисників Маріуполя) і протягом перемовин ми звідти чуємо різні заяви різних людей з різних сил.

Тому, ми повинні їх сприймати як політичні заяви, спрямовані на пропагандистський ефект і на пропагандистську ціль для внутрішнього російського споживання…

Я розумію ті хвилювання і переживання, які зараз оволоділи всією нашою країною, тому що це наші захисники, це наші герої, і дійсно, ми всі робимо все можливе, щоб їх врятувати.

Я розумію, що всі хочуть знати хоча б якусь інформацію, але триває операція порятунку. Це перше. По-друге, тривають перемовини, тому що сама операція порятунку має декілька складних етапів.

Цей процес дуже чутливий. Будь-яка інформація, яку ми оголосимо публічно, може зашкодити і самому процесу, і нашим захисникам".