Протягом травня «Центр комунального сервісу» прийняв 1548 споживачів

Зокрема, серед загальної кількості звернень:

Протягом травня «Центр комунального сервісу» прийняв 1548 споживачів

Наприкінці квітня в усіх районах Києва відновили прийом споживачів комунального концерну «Центр комунального сервісу» за попереднім записом. Протягом травня фахівці сервісних центрів ЦКС прийняли 1548 киян та врегулювали питання щодо нарахувань заборгованості за житлово-комунальні послуги безпосередньо під час прийому у відділеннях. Про це повідомив КК «Центр комунального сервісу» (ЦКС).

опрацьовано 325 заяв на укладення договорів про надання житлово-комунальних послуг та реструктуризації заборгованості;

видано 103 довідки, зокрема, дублікати рахунків-повідомлень та завірені копії документів;

проведено 1120 звірянь щодо нарахувань і оплат, прийнято первинні документи щодо заміни та повірки лічильників, здійснено актуалізацію та перерахунок за фактичними показаннями лічильників.

Комунальний концерн нагадує, що найбезпечніше вирішувати питання під час воєнного стану дистанційно через діючі канали обслуговування (телефон, скриньки для прийму звернень, Skype, месенджер на Facebook-сторінці).

Нагадаємо, що з 18 квітня за попереднім записом та визначеним переліком питань у Києві відновили прийом споживачів два сервісні центри — у Дніпровському та Шевченківському районах, а з 2 травня сервісні центри «Центру комунального сервісу» повністю відновили прийом споживачів за попереднім записом.

Рекомендовані публікації