У бізнесу і праці є спільний ворог — чиновник-крадій, — Веніамін Тимошенко

Чиновники змушують людей виїжджати в трудову міграцію через нестерпні умови праці в Україні.

Саме таку думку висловив під час прямого ефіру на i-ua.tv голова об’єднання незалежних профспілок авіапрацівників Веніамін Тимошенко.

«У бізнесу і праці є спільний ворог — чиновник-крадій. Чиновники, які свої питання називають державними. Ми бачимо їх декларації. Їх абсолютно не заслужений рівень життя. Українці чомусь працюють за мінімальні зарплати в не гідних умовах, а наші чиновники на супер дорогих автівках, живуть у люксових будинках тощо.

Такі собі Гетьманцеві пишуть закони, які фактично розчавлюють бізнес, який є рушієм економіки. А з іншого боку такі, як Третякова, пишуть закони, які не просто пригнічують, а роблять рабами людей праці.

Чиновники чавлять бізнес і працю. Вони роблять нестерпним життя в Україні. Більшість тих, хто зараз поїхав у евакуацію за кордон, не повернеться. Держава втратить величезну кількість працездатного населення, бо створені нестерпні умови", — розповів Веніамін Тимошенко.

На його думку, ще до війни мільйони трудових мігрантів виїжджали за кордон. Вони висилають в країну понад 15 мільярдів євро. Це більше ніж МВФ і всі інші разом взяті міжнародні партнери.