Розбещення та передача малолітньої доньки для сексуальної експлуатації – судитимуть матір

Ювенальні прокурори Офісу Генерального прокурора скерували до суду обвинувальний акт стосовно киянки за фактами розбещення, катування та передачі для сексуальної експлуатації малолітньої доньки, а також виготовлення, зберігання та розповсюдження дитячої порнографії, у тому числі за участі дитини (ч. 2 ст. 156, ч. 2 ст. 127, ч. 1, ч. 3 ст. 149, ч. 4, ч. 5 ст. 301, ч. 1 ст. 301-1, ч. 3 ст. 300, ч. 3 ст. 153 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачена з 2015 року, коли дитині було лише 4 роки, вчиняючи домашнє насильство, примушувала доньку до участі у створенні порноконтенту та фіксувала це на камеру. Фото- та відеозображення з відвертими сценами сексуальної поведінки матір зберігала і розповсюджувала через інтернет. Також жінка катувала власну доньку, передавала її за кошти для сексуальної експлуатації та виготовляла за її участі твори, що пропагують культ насильства та жорстокості.

У мобільному телефоні та на флеш-накопичувачах обвинувачена зберігала численні фото та відео дитячої порнографії. Їх вилучили під час обшуків за місцем проживання киянки.

Потерпілу дитину вилучено з небезпечного середовища до центру соціально-психологічної реабілітації, де їй надається відповідна допомога.