Путін має пройти генетичну експертизу — експерт

Президент Росії Володимир Путін має пройти генетичну експертизу, адже є багато фактів, що його місце займає інша людина.

Про це під час етеру заявила голова ГО «Всеукраїнська громадська організація «ШЛЯХ УКРАЇНЦІВ» Олена Оксютенко.

«Якщо місце президента Путіна займає інша людина, і вона не є Путіним, це треба з’ясовувати. Можна навіть передивляючись знімки Путіна побачити, що зараз це інша людина. Якщо Путін відмовиться провести генетичну експертизу незалежним експертом, значить він не справжній. Зараз має бути застосовано верховенство права та Конституція до певної особи, яка на сьогоднішній день є замовником війни в Україні. Ніхто з російськи керівників не може чітко сказати, чого вони сюди прийшли. Виходить так, що територія їм не треба, але їм треба знищити Україну. Причина може бути тільки одна — якщо цар не справжній, то треба розв’язати війну. Крім того, в РФ розповідають, що вони воюють з НАТО, але ми не є членами НАТО», — каже Олена Оксютенко.

На її думку, війна між РФ та Україною, пов’язана з корупцією, яка була розвинена в цих країнах.

За її словами, війну в Україні могла організувати злочинна група, яка має за це відповісти.

«Верховенство права це не тільки слова. Це зобов’язання всього суспільства певної держави або об’єднання держав виконувати основний закон. В Україні основним законом є Конституція України. На жаль, її дуже часто ігнорують. Але Конституція має нам сьогодні допомогти закінчити війну. Адже рашисти здійснюють військові злочини проти нашого народу та проти наших громадян на території України. Ми можемо очікувати вироків від ГААГи багато років. Але війна не закінчиться, тому ми маємо діяти зараз — винні особи мають відповідати за законами України», — резюмує Олена Оксютенко.

Рекомендовані публікації