У Маріуполі виник медичний колапс

У Маріуполі катастрофічно не вистачає лікарів, російські окупанти почали «вмовляти» повернутись до роботи пенсіонерів віком понад 80 років.

«Маріуполь. Медичний колапс. Попри красиві картинки від пропагандистів, в місті катастрофічно не вистачає лікарів. Вже почали „вмовляти“ повернутись до роботи пенсіонерів 80+. Мова йде навіть про банальних терапевтів, не кажучи про відсутність вузьких спеціалістів. Маріупольцям пропонують „почекати“ або їхати в Донецьк. Самостійно», — сказано в повідомленні.

Опублікувано фото зі списком лікарів Маріупольської лікарні № 3, де у переліку є 17 лікарів, а години прийому вказані лише для 5 з них.

«Фактично вона обслуговує зараз Центральний та Приморський райони, де не менш 70 тис. осіб. Наочна демонстрація повного паралічу та колапсу медицини. Тому до нескінченності можна казати, що в місті немає загрози епідемії, що життя покращилось. Але табло каже про зворотнє. В такому стані медицини будь-яка інфекційна хвороба перетворюється на смертельну епідемію», — наголосив радник мера.