Влада робить все для того, щоб українці тікали з країни в пошуках заробітку — експерт

Народна депутатка від президентської партії Галина Третьякова робить все для того, щоб українці тікали з країни в пошуках заробітку.

Про це під час ефіру заявив експерт з соціальної безпеки Сергій Кондрюк.

«В західних країнах робиться все для того, щоб населення жило в комфортних умовах і мало можливість максимально нормально працювати. Якщо все одно не вистачає робочих рук, тоді відкривається вікно можливостей для іноземців. У нас же все навпаки. Все робиться для того, щоб українці тікали з країни в пошуках заробітку. Всі законопроекти Третякової розроблені з метою створити максимально несприятливі умови для праці в Україні. Воно проводить політику спаленої землі для українських працівників, а також політику неоокупації іноземними робітниками після того, як українців позбавлять прав та можливостей», — каже експерт.

За його словами, ввезення іноземців в Україну відбувається не для того, щоб вирішити питання легальної праці.

«В Україні є виважене законодавство стосовно залучення іноземців. Воно відповідає всім міжнародним канонам. Тому виникає питання що зараз заважає належним чином використовувати залучення іноземної робочої сили? Проте в ході перевірок підприємств, де працюють іноземці стало відомо, що половини з них немає на робочому місці. Тобто ввезення іноземців в Україну відбувається не для того, щоб вирішити питання легальної праці», — сказав С. Кондрюк.

Рекомендовані публікації