Завезення іноземців в Україну призведе до просідання Пенсійного фонду — експерт

Завезення іноземців в країну замість українців, які виїхали призвиде до просідання Пенсійного фонду.

Завезення іноземців в Україну призведе до просідання Пенсійного фонду — експерт

Про це під час ефіру заявив експерт з соціальної безпеки Сергій Кондрюк.

«Влада пропонувала видавати від 2 до 4 мільйонів паспортів іноземним громадянам. Виникає питання, як це вплине на виборчі процеси, якщо така кількість виборців буде казна- звідки. Крім того, цій колосальній кількості людей не треба буде піклуватися про наповнення пенсійного фонду. Їм будуть платити мінімальну заробітну плату, а українець, який би міг зайняти це місце, буде змушений покидати країну», — каже експерт.

За його словами, СБУ не дарма приходило до нардепа від Слуги народу Г. Третякової.

" Адже до неї дуже багато питань, щодо провокування дестабілізації національної безпеки її дивними законопроектами та виступами. Політика Третякової — випалена земля в сфері легальної праці. Це призводить до того, що свято місце пустим не буває. Тому сюди просто хлинуть буряти, які захочуть тут заробити. Приїдуть мігранти, об’єднаються з владою, якщо Третякова залишиться, тоді можна зашморг одягати на шию українцям. Третьяковська політика націлена не на доповнення іноземними працівниками нашого ринку праці, а на заміщення українців іноземцями", — підкрелює експерт.

За його словами, комітет Третякової своєю політикою робить злочини.

" Через війну дуже багато людей виїхало, чи захочуть повертатися сюди українці на спалену землю? Тож заміщення українців іноземцями стає прапором теперішніх аля- реформаторів. Українська Конституція говорить про те, що Україна — соціальна держава. Тому гроші мають пахнути соціальним змістом. На сьогоднішній день ми маємо антисоціальну політику Галини Третякової. Вона веде українців невідомо куди і на їх місце приводить мігрантів", — резюмує експерт.