Алан Бадоєв разом з усіма охочими українцями випустить документальний фільм про війну

Режисер Алан Бадоєв закликав українців стати співтворцями документальної стрічки про повномасштабне вторгнення росіян.

Збір відео для фільму про війну в Україні Відомий український режисер Алан Бадоєв спільно з телеканалом 1+1 працює над особливим документальним фільмом під назвою «Довга доба». Майбутня стрічка — це перший великий проєкт, який у художній формі осмислює свіжі та ще такі болісні події війни, яку росія розв’язала проти України.

Довга доба — історія про життя, мрії та плани українців, останній день нашого мирного життя та початок нового етапу, який розпочався 24 лютого під звуки бомб та сирен.

Це — хроніка перших днів війни та відтворення подій через особисті історії. Сценарій до майбутнього фільму пише сам народ України, і ви можете долучитись до цього.

Для того, щоб стати співавтором документальної стрічки «Довга доба», потрібно заповнити анкету та надіслати відеоматеріали, на яких зафіксовані ваші родини у останній мирний та щасливий день перед початком війни, а також згодом, у страшні дні після 24 лютого. Діліться своїми історіями, адже кожна з них варта уваги, кожен з нас — крапля в океані спротиву. Ми повинні створити та зберегти цю історію для майбутніх поколінь, щоб жодна хвилина та жоден злочин не були забутими.

Рекомендовані публікації