На Київщині прикордонники виявили підроблені документи та наркотики

На Київщині службові собаки прикордонників допомогли двічі протягом доби виявити наркотичні речовини.

На Київщині прикордонники виявили підроблені документи та наркотики

Під час перевірки громадян, які прямували на в’їзд до столиці, на їхні речі спрацювали службові собаки прикордонників, натреновані на пошук наркотичних засобів.

Так, в сумці громадянина України 1989 року народження службова собака Айрін виявила марихуану. В другому випадку службовий собака Цезар в українки 2003 року народження знайшов речовину сіро-зеленого кольору, також марихуану, яку жінка сховала в потайній кишені сумочки.

Наркотичні речовини правоохоронці вилучили, а чоловіка та жінку передали співробітникам Нацполіції.

А у громадянки Грузії та громадянина Білорусі, які прямували до Києва, прикордонники виявили підроблені документи.

Громадянин Білорусі 1989 року народження керував автівкою Кіа та надав для перевірки підроблене посвідчення водія. З його слів фальшивку він придбав у знайомого за 8500 гривень.

Громадянка Грузії 1964 року народження надала правоохоронцям підроблену посвідку на постійне проживання в Україні. Жінка розповіла, що липовий документ вона придбала в Луганській області у 2012 році.

Іноземців прикордонники передали співробітникам Нацполіції та направили повідомлення про виявлення ознак злочину за ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Читайте також


Понад 100 героїв загинули за Україну: у Мощуні на Київщині облаштовують меморіал для захисників

На початку повномасштабного вторгнення рф на Київщині загинуло понад 100 захисників з різних куточків України. Більша частина з них саме у селі Мощун, яке стало щитом для Києва. Саме вони ціною власного життя знищували елітні підрозділи десантних військ та морської піхоти армії рф. Як зараз вшановують загиблих героїв та куди можуть долучитися всі небайдужі українці, або родичі полеглих захисників, читайте в матеріалі.

Рекомендовані публікації