У окупантів виникли проблеми на Донбасі — Генштаб

Російські загарбники мають проблеми з комплектуванням штурмових підрозділів у Донецькій і Луганській областях. Противник має суттєві проблеми з комплектуванням підрозділів, що здійснюють штурмові дії на територіях Донецької та Луганської областей", — йдеться у зведенні. Разом з тим, на Донецькому напрямку окупанти здійснюють перегрупування підрозділів та посилюють угруповання, намагаються оточити підрозділи українських військ у районі населених пунктів Лисичанськ, Привілля, Сєверодонецьк, Борівс

Противник має суттєві проблеми з комплектуванням підрозділів, що здійснюють штурмові дії на територіях Донецької та Луганської областей", — йдеться у зведенні.

Разом з тим, на Донецькому напрямку окупанти здійснюють перегрупування підрозділів та посилюють угруповання, намагаються оточити підрозділи українських військ у районі населених пунктів Лисичанськ, Привілля, Сєверодонецьк, Борівське.

На Лиманському напрямку окупанти активних дій не вели.

«На Сєвєродонецькому напрямку противник вів штурмові дії з метою встановлення повного контролю над містом Сєвєродонецьк, здійснив наступ на позиції українських військ в районі Метьолкіного, успіху не мав», — поінформували у Генштабі.


Джерело: Генштаб ЗСУ.