В Маріуполі загинуло понад 25 тисяч людей, трупи вивозять до Криму — експерт

Лише в Маріуполі загинуло понад 25 тисяч людей, але в ООН замісто того, щоб зупинити війну, кажуть, що росія може вдарити по Україні тактичною зброєю.

В Маріуполі загинуло понад 25 тисяч людей, трупи вивозять до Криму — експерт

Про це під час ефіру заявив перший заступник Генерального прокурора України в 2014- му році, а нині заступник командира добровольчого батальйону Микола Голомша.

" Подивіться скільки в ООН знаходиться людей з Росії або колоборантів, тому що корупційна складова росії зайшла в ООН. Тому сьогодні ООН каже, що в Україні лише 4 тис загиблих. Лише в самому Маріуполі понад 25 тис загиблих. За деякими даними понад 50 тисяч. Орки вивозять трупи до Криму, щоб сховати всі криваві злочини. Братські могили в Маріуполі загрожують холерою. Це може призвести до екологічної катастрофи. Ті, хто побував в Маріуполі кажуть, що там було повністю зруйновано місто. Війни з військовими не було. Вбитих мирних людей набагато більше, ніж військових. Вони знають, про ґвалтування немовлят та малолітніх дівчат для того, щоб вони не могли народжувати. При цьому в ООН замісто того, щоб зробити все, щоб зупинити війну, кажуть, що росія може вдарити по Україні тактичною зброєю. В мене одне запитання — чому не виконується 7 глава статуту ООН та не зупиняється агресія наданими повноваженнями відповідно до статуту ООН", — каже експерт.

За його словам, міжнародні організації підіграють рашистам. Тому настав час переглянути міжнародне право.

" Міжнародне законодавство не відкориговане до нових реалій. Ніхто не очікував, що одна з країн, яка перебуває в радбезі ООН буде чинити агресію та вбивати людей. Тому міжнародному суду з прав людини треба посилити та конкретизувати інструментарій впливу. Сьогодні лідері світу, такі, як США та Британія повинні мати ініціативу, щодо ревізії ООН у всьому світі. Після перевірок виявиться, що там знаходяться представники ФСБ, які працюють на корить рф. Тому світ повинен не ховати голову в пісок, а активно діяти", — резюмує експерт.

Рекомендовані публікації