Окупанти обстріляли Харків пошкоджено житлові будинки, є загиблі

Російські окупанти продовжують з артилерії та РСЗВ обстрілювати Харків та Харківську область.

Окупанти обстріляли Харків пошкоджено житлові будинки, є загиблі

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Протягом минулої доби ворог завдав ракетних ударів по Київському та Немишлянському районах Харкова.

Пошкоджені приватні домоволодіння, 9 та 10 поверхи офісної будівлі в центрі міста. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

«На території області ворог минулої доби обстрілював Богодухівський, Харківський, Ізюмський та Чугуївський райони. Зруйновані житлові будинки, господарчі споруди, сталося кілька пожеж, є загиблі та поранені.

Внаслідок російських обстрілів, за даними обласного Центру екстреної медично допомоги, в Ізюмському районі 5 мирних мешканців поранені, жінка 59 років загинула. В м. Чугуїв 2 поранених, в Чугуївському районі поранення отримав фельдшер екстреної меддопомоги. 1 людина поранена в Харківському районі", — повідомив Синєгубов у себе в Телеграм-каналі.

Він також додав, що на лінії зіткнення тривають активні бойові дії. На Харківському напрямку росіяни намагалися штурмувати село Уди, що біля кордону з рф. Наші захисники відбили штурм та змусили ворога відійти з втратами.


Джерело: Харківська ОВА

Читайте також


Повного блекауту в Україні не буде, але світло можуть вимикати на 16 годин — Олег Попенко

Чиновники не обіцяють легкої зими українцям. Адже зруйнована ракетними обстрілами енергосистема відновлена лише на 7%. Чому сотні мільйонів гривень «Укренерго» осіли в приватних кишенях, куди йдуть кошти від збільшення тарифів на електроенергію та чи будуть українці сидіти в темряві без світла, опалення та води, журналісти спитали у голови Спілки споживачів комунальних послуг Олега Попенко.

Рекомендовані публікації