Масований обстріл Одещини: моторошні подробиці

Під час сьогоднішньої атаки по Сергіївці на Одещині загинула 21 людина. Це найбільша кількість жертв серед усіх атак росіян по регіону.

Масований обстріл Одещини: моторошні подробиці

На Одещині медики борються за життя двох дітей, які отримали тяжкі поранення внаслідок ракетного удару по багатоповерхівці та базу відпочинку.

«Внаслідок удару зруйновані багатоповерховий будинок та база відпочинку. Загинула 21 людина, серед яких — хлопчик 12 років. Госпіталізовано 38 осіб, з них — 5 дітей, двоє з яких перебувають у тяжкому стані», — сказав Марченко. Наразі медики борються за життя дітей", — сказано в повідомлені.

Серед загиблих — учень 7 класу Академічного ліцею Білгород-Дністровського Дмитро Рудницький. 22 серпня хлопцеві мало виповнитися 12 років.

Також загинула мати хлопчика Надія. Батько дитини, Андрій Рудницький, наразі перебуває в лікарні, за його життя борються лікарі. Подружжя працювало в Сергіївц

Ворожа атака забрала також життя Романа Миколайчука, батька трьох дітей та члена виконавчого комітету Коцюбинської селищної ради. Цю інформацію підтвердив голова місцевого самоврядування села Сергій Даніш.

Внаслідок ворожної атаки загинув 42-річний тренер та президент дитячого футбольного клубу «Атлетик» Олександр Шишков. Він перебув на території дитячої спортивної бази разом з іншими тренерами.