Ракетний удар по Чугуєву: є загиблі

На Харківщині війська РФ завдали масованого ракетного удару по Чугуєву. Зруйновано школу та декілька будинків, 2 людей загинули.

Ніч проти 16 липня Чугуївська громада Харківської області зазнала масованого обстрілу російських окупаційних військ.

Про це повідомила у фейсбуці мер Чугуєва Галина Мінаєва.

«Сьогоднішній ранок знов приніс усім нам сумні новини: внаслідок нічного масованого обстрілу з боку російських агресорів маємо значні руйнування. Зокрема, зруйновані одна з шкіл, магазин будівельних матеріалів та декілька житлових будинків. А головне і найболючіше — декілька мешканців міста поранені, а доля ще трьох наразі невідома. Наразі на місці руйнувань працюють рятувальники», — зазначила вона.

Мінаєва також нагадує про необхідність неухильного дотримання правил особистої безпеки.

«Тримаймося поближче до укриттів, не перебуваємо на вулиці без особливої необхідності», — звертається вона до мешканців громади.

За даними ДСНС, наразі відомо про двох загиблих мирних жителів.

«Вже 16 липня о 03:20 м. Чугуїв зазнав ракетного удару. Внаслідок обстрілу було частково зруйновано двоповерховий житловий будинок. Горіли конструктивні матеріали будинку на площі 40 кв.м. Постраждало двоє чоловіків, із них з під завалу було врятовано 1, якого госпіталізували до місцевої лікарні. Також рятувальники з під завалів вилучили тіла двох людей, чоловіка та жінки. Роботи по пошуку людей в завалах та розбору конструкцій наразі тривають».