Як Кадиров зрадить Путіна

Ватажок тік-ток воїнів Рамзан Кадиров звернувся до Кремля з проханням надати Чечні ППО.

Як Кадиров зрадить Путіна

Таке прохання Рамзан обґрунтував новими стратегічними рішеннями, адже, за його словами, Чечня стане ціллю якогось ворога. А ППО йому потрібна як попереджувальний крок для захисту.

Але кого саме боїться Кадиров, який так сміливо погрожував захопити не тільки Україну, а й країни НАТО, незрозуміло. Після фіаско своїх тік-ток військ в Україні кремлівський підданий Рамзан продовжує розкидатися порожніми погрозами. При цьому, за словами кремлівського піхотинця, єдина причина, з якої він поки не завоював жодну із західних держав, — це те, що Путін йому цього поки не наказував.

Журналісти звернули увагу на те, що розмістити базу ППО Рамзан просить біля його рідного села Центарой. Очевидно, саме на малій батьківщині Кадиров облаштував свій притулок. Але експерти впевнені, що за його бажанням отримати протиповітряний захист стоїть ніяк не страї відплати за вторгнення в Україну. Адже навіть нові ракети до HIMARS не дістануть до Чечні.

«ППО допоможе Кадирову сховатися від повітряної загрози, якщо він надумає кинути Путіна і відокремитися від Росії», — йдеться у сюжеті. Тобто найвірніший підлабузник Путіна переймається про своє майбутнє. Якщо раптом Росія почне розпадатися.

«Враховуючи спроби Кадирова отримати протиповітряну оборону, сценарій розпаду Росії навіть піхотинець Путіна розглядає як цілком реалістичний», — підсумували журналісти.

Рекомендовані публікації